Artiest

Muziek is een van mijn grote liefdes.

Na jarenlang te luisteren, getriggerd door de juiste mensen, nam ik het schrijven van teksten op in mijn ‘hobby’s’. Kort daarop waagde ik me ook aan het produceren van beats. Door dit alles jarenlang te oefenen, te ontwikkelen en te laten rijpen kwam ik op het niveau waarop het mogelijk werd een geheel eigen geproduceerd album te maken. Dit resulteerde in ‘Taalisman’. Een verzameling hip-hop en dubstep beats die mij de ruimte gaven mijn verhalen te uiten. De Bio hieronder probeert je dit heel kort uit te leggen.

Bio: 

‘Bouw een visie en verlies die niet, pak je biezen niet. Ook bij ontij, geniet muziek. Aanschouw de diepte die de nacht je biedt, dit is Pivo beats. Renaissance-muziek.’

Pivo staat recht voor je neus. Niet om te vechten, maar om een demonstratie te geven van zijn aanstekelijke moves en filosofie. Vol power, doch beheerst duiding geven aan zijn eigen of andermans wereld, dat doet hij al jaren: als mens, host en als rapper. Dikke beats, diepgang, en entertainment; Pivo knows his game.

Hieronder een overview van de live-show.

Indrukken van anderen:

  • Pauluz / Paul van ’t Veer (DJ en programmeur bij Hedon)

“Heb de show van Pivo met een grote glimlach ondergaan. Zeer aanstekelijke en energieke Recht Voor Je Raap Rap met ouderwetsch klappende beats. Ambachtslieden met hart voor hiphop, zo hoor en zie je het niet veel meer.”

 

Pivo is te boeken via alle contactgegevens op deze website