Coach

Omdat ik streef naar het benutten van potentieel haal ik graag dingen uit de kast om anderen hierin te laten groeien. In mijn inmiddels ruime ervaring binnen het verzorgen van trainingen en workshops geniet ik nog steeds van het laten kennismaken of juist de diepte in gaan.
Hoe boor ik mijn creativiteit aan? Hoe verwoord ik mijn binnenwereld? Hoe presenteer ik dat wat ik wil/wens te uiten? Hoe voelt synergetisch werken?

Dit zijn allemaal vragen die ik graag met mijn jou ontdek. Ik geloof zeer sterk in maatwerk, dus dat lever ik.

 

 

Indrukken van anderen:

  • Jenita, Anne-Wil, Rosanne, Jenitha, Maaike, Elise en Anneriet (Leerlingen MBO jaar 3)

“Wij willen je erg bedanken voor de workshop die jij op 28-02-2017 bij ons hebt gegeven. we hebben allemaal stuk voor stuk wat aan uw workshop gehad ondanks dat we niet wisten wat we er van konden verwachten en we allemaal met een ander doel in de les zaten. We vonden het wel erg jammer dat we maar anderhalf uur de tijd hadden want wat ons betreft had het ook wel wat langer mogen duren. 😉 Kort om dit was een workshop om nooit te vergeten!”

  • Jaap Veenstra (Docent Vechtdal College Dedemsvaart)

“Philip spreekt de jongeren overduidelijk aan in hun eigen taal en probeert op een subtiele manier de eerste voorzichtige rijmwoorden bij ze te ontfutselen. Hij neemt de tijd en laat iedereen doen wat binnen zijn of haar comfortzone ligt. De jongeren leren zich zo voorzichtig te presenteren in een groep. De woorden worden zinnen en zinnen coupletten met hier en daar zelfs nog een refrein. Iedereen die wil mag zijn eerste raptekst door de microfoon spitten. Natuurlijk sluit Philip nog even af met wat eigen werk: de leerlingen waren onder de indruk!”

  • Karlien Hunnersen (Docente Mensoalting)

“Mooi om te zien hoe je met een eenvoudige rap beat jonge mensen in beweging kunt zetten! Niet alleen creëer je een ontspannen sfeer die jongeren uitnodigt hun verhaal te vertellen in een rap, maar ondertussen daag je ze ook op een prettige en relaxte manier uit om het podium te pakken en te laten zien wie ze zijn. Beide heel waardevol voor jonge mensen. Tof!”