Moderator

De exacte datum waarop ik ben begonnen met praten heb ik niet scherp, wel weet ik dat ik het altijd met veel plezier heb gedaan. Dat je met woord en non-verbale communicatie veel kunt doen lijkt vanzelfsprekend..

Hoe je een ander de juiste ruimte kunt geven zijn/haar zegje te laten doen, een zaal zich welkom laten voelen op een event, een beginnend of gevorderd artiest contact laten maken met zijn publiek, een interview de juiste kant op leiden. Allemaal punten waarin ik me graag inzet en altijd met een natuurlijke flow zowel de sfeer als de informatiestroom weet te kanaliseren.

Indrukken van anderen:

  • Manu van Kersbergen

“Philip van Vorstenbosch voorziet vaak vorstelijk en vrijelijk velerlei fuifjes van veelzeggende verhalen en verzen. Ik ben fan.”

  • Boudewijn Koops

“Philip is een bevlogen en spontane collega-presentator. Zijn improvisatie vermogen en sociale achtergrond zorgen voor de juiste feed-back. Met zijn muzikaliteit en scherpe humor creĆ«ert hij betrokkenheid. Philip krijgt zijn publiek altijd in beweging. En dat allemaal met een lach op het gezicht.”